Toata lumea vrea sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara

Meltenii Profesioniști

Meltenii Profesioniști fac parte din Societatea Secretă a Meltenilor unde sunt recrutați de pe la 14 ani când învață primele tehnici într-ale meltenismului, după ce în prealabil au mai deprins din familie una-alta despre acest curent care i-a tras la șalele creierilor. Când ajung majori, sunt ridicați frecvent cu vagonul și duși într-un loc numai de ei știut, unde sunt aprig instruiți cum să devină melteni de bază ai societății, dar unde învață de asemenea și tehnici de acoperire, pentru că Melteanul adevărat știe să se camufleze perfect în comunitate spunându-și de multe ori “intelectual”.

Apoi, după ce Melteanul e periat, finisat, perfect școlit la Academia de Melteni din Pădure, e lăsat liber în corporații, pe stradă, în bloc cu tine, dar, mai ales, pe internet. Melteanul e agresiv și va căuta neapărat să se bage în seamă ca să te provoace. Iar dacă nu se băga în seamă, te va încurca cumva ca să îl bagi, nu-i așa, în seamă. Sau îți va da sfaturi necerute. Sau îți va face recomandări nedorite. Sau îți va spune că ești evident neajutorată și ai nevoie de expertiza lui. Oricum ar fi, Melteanul cerșește atenție fie pentru că este irelevant și caută validare, fie pentru că se plictisește că este plictisitor. Într-un fel sau altul Melteanul te va călca pe bătături, pentru că pe Meltean îl mănâncă mereu în cur și va căuta în permanență să se frece de pantoful tău. Un lucru să nu uiți: Melteanul se consideră net superior și vrea mereu să se autoflateze prin comparație, deși tu habar n-ai cine e Melteanul și ce face el.

Pe Meltean îl recunoști foarte ușor: nu are niciodată, dar absolut niciodată, argumente. Dar are mereu vorbele la el. Nu poți să te pui cu Melteanul pentru că te face fazan din prima și nu știi ce te-a lovit. Meltenii Profesioniști au câteva fraze favorite pe care le folosesc cum folosește Maria Grapini virgulele și cratimele: cu iscusința omului care nu are niciun dubiu că e genial.
Așadar, iată cele 10 propoziții favorite ale Meltenilor, care înlocuiesc orice argument, pe orice temă:

1. “Esti isterică, Păpușe!”. Problema ta e, spre exemplu, că urșii polari din România sunt discriminați în anumite domenii. Și vine Melteanul din spate ca un buzdugan al adevărului irefutabil: “ești isterică!”. Adică urșii polari sunt discriminați fiindcă sunt eu isterică? Da! Răspunde Melteanul sigur pe el.

2. “Esti la ciclu, dragă!”. Problema ta e că s-a uscat floarea în ghiveci. Cauți soluții și te frămânți pe marginea ghiveciului. Și vine Melteanul cu argumentul suprem: menstruația ta distruge flori!

 

3. “Esti frustrată, Prințeso!” Problema ta e că nu mai ai trotuare pe care să mergi și nici treceri de pietoni fiindcă diverși țărani își parchează ilegal trăsurile în drum. Și ți-o trage Melteanul imediat: ești frustrată! Bun, deci d-aia nu pot circula pe stradă? Da, nu poți merge pe stradă fiindcă ești frustrată că nu ai și tu trăsură, aruncă Melteanul imediat explicația “frustrării” tale.

4. “Mai ia o pauză, dragă!”. Problema ta e că s-a spart țeava cu apă în dormitor și te îneci sub covor. Și dai din mâini și strigi după ajutor. Imediat îți flegmează Melteanul soluția, cu condescendență: “mai dezagită-te, dragă, pe margine, așea, că prea ești agitată!”. Deci zici să iau o pauză în timp ce mă înec? Absolut!, declară imediat Melteanul.

5. “Ești nefutută!”. Problema ta e că se fură fier vechi din protezele ornitorincilor și pe ei, pe ornitorinci adică, îi doare. Și vine Melteanul cu explicația: se fură pentru că tu nu faci sex! Mereu e bine de știut de ce se fură.

6. “Ești urâtă și proastă!”. Problema ta e că sunt puțini pictori de căprioare în România. Dar nu te pune imediat Melteanul la colț?!? Te pune într-o clipă cu botul pe labe: păi sunt puțini pictori de căprioare fiindcă ești urâtă și proastă. Aha!

7. “Ești curvă!”. Problema ta e că nu se mai găsește mohair pentru geci de blană la Obor. Dar bine că vine imediat Melteanul cu explicația: a dispărut mohairul pentru că ești o curvă, curvo! Știe el de la niște prieteni care i-au zis pe surse.

8. “Ești nebună!”. Problema ta e că indicele graficelor cu mov e în jos în loc să fie în sus. Dar știe Melteanul cauza: indicele e în jos fiindcă ești nebună! Bine măcar că acum știi.

9. “Ești invidioasă și rea!”. Problema ta e că au intrat unii la tine în sufragerie ca să facă grătar cu aripioare picante de moluște. Și ești cam supărată. Noroc că îți explică Melteanul de ce ești supărată: fiindcă te roade pizma. De aia! Dohhhh!

10. “De aia ești singură, că ai gura mare!”. Problema ta e că pisica vaccinată a făcut rujeolă de la o altă pisică nevaccinată. Și te-ai cam ofticat. Bine că vine Melteanul ca să îți argumenteze despre viață, vaccinuri și rujeolă în 8 cuvinte simple, pe înțelesul femeilor singure cu pisici, ca tine. Și rămâi sidefată, ca proasta: bă, ești nebun, cum de nu m-am gândit la asta?

Cam astea sunt expresiile favorite ale Meltenilor, expresii cu care cuceresc orice discuție sau dezbatere. În plus, Melteanul nu își cere niciodată scuze și niciodată nu e de vină pentru nimic. Meltenii sunt rahatul din croissantul lui Dumnezeu.

Și dacă nu îți place textul ăsta, ești frustrat, isteric și nebun!

sursa: http://www.sereniti.ro/cum-recunosti-melteanul-perfect-ghid-practic-pentru-frustrati/

yohin yohin

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box