Toata lumea vrea sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara

Producatorul de carne de pui si panificatie, Oncos ,are un program dedicat persoanelor vârstnice din Cluj

Un nou program dedicat persoanelor vârstnice din Cluj

Programul Oncos SENIOR vine în sprijinul persoanelor vârstnice din Cluj, cu statut de pensionar. Acesta se va desfăsura în perioada 1 august 2016 – 31 decembrie 2016 și presupune acordarea de facilități (reduceri, promoții) clienților Oncos cu statut de pensionar.
La promoţie pot participa persoanele pensionate, care pot demonstra acest lucru prin intermediul cuponului de pensie sau al carnetului de membru al unei asociații de pensionari. Pentru a intra în posesia cardului, clientul va trebui să completeze formularul existent în magazine la casele de marcat.
Ofertele adresate posesorilor de card Oncos Senior sunt afișate în mod constant în magazine. Prima ofertă constă în acordarea unei franzele de 300 de grame fiecărui posesor de card Oncos SENIOR care achiziționează produse din carne marca Oncos în valoare de minim 10 lei, pe același bon fiscal.

Cardurile Oncos SENIOR pot fi utilizate în cele 14 magazine din rețeaua comercială de pe raza orașului Cluj-Napoca, urmând ca ulterior programul să fie extins și la celelalte unități comerciale Oncos.

Programul Oncos SENIOR a fost lansat în data de 21 iulie 2016, la Camera de Comerț și Industrie Cluj, unde persoanele din conducerea companiei Oncos au prezentat programul către membrii Asociației Județene a Pensionarilor Cluj – a cărei președinte este domnul Ioan Constantinescu.

Am pregătit acest program pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice din Cluj-Napoca. În ultimele două luni am numeroase întrevederi cu reprezentanți ai asociațiilor de pensionari din Cluj pentru a dezvolta programele de loializare astfel încât să vină în sprijinul nevoilor concrete ale persoanelor vârstnice. Nu ne vom opri la această promoție, nici la aria localității Cluj-Napoca. Vom lucra împreună cu asociațiile de pensionari pentru a duce programul Oncos SENIOR în toate localitățile în care ne desfășurăm activitatea pentru a îndeplini întocmai necesitățile lor.” Vasile Onacă, președinte grup Oncos.

Grupul de firme Oncos are capital integral privat român – este producător și distribuitor de carne de pui, ouă, pâine și produse de patiserie. Activitatea de comerț este realizată prin rețeaua de magazine en-detail din localitățile Cluj-Napoca, Gilău, Apahida, Huedin, Zalău, Jibou, Turda, Câmpia Turzii, Luduș, Gherla, Dej, Beclean, Reghin, Bistrița, Tg.Mures și en-gros prin depozitul din Florești. Oncos deține 5 ferme de creștere a puilor de carne (la Gilău, Lomb, Jucu, Coruș, Panic), o fermă de creștere găini ouă de consum la Săliște, un abator de păsări în Florești, o fabrică de pâine și două depozite de mare capacitate în Florești. În cifre Oncos înseamnă peste 6,8 milioane de pui de carne crescuți anual, 14 milioane de ouă de găină pe an, zeci de tone de pâine și produse de panificație.

yohin yohin

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box