Toata lumea vrea sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara

Turbata maimuta, ciudata la gratii…

…noroc cu robotelu ala mic, rotund la cap, cu manutele lui mici, ii da drumu din puscarie… e, la sfarsit sa vezi protestatarii care protestau… erau, dar nu stiau de ce.

M-am abtinut sa nu scriu nimic despre protestele ordonantei 13 pana s-a terminat cu “protexu”!

Inainte de a-mi da drumul la gura incerc sa ma conectez la creier si spun ca ce este scris aici este doar parerea mea…DECI ASTA ESTE DEMOCRATIA!

Prin democratie se intelege si libertatea de exprimare… si incep prin a-mi exprima toate gandurile bune pentru protestatarii “ordonantei 13”.

In Bucuresti, cand eram tanar, prin anii studentiei, ieseam la proteste fara sa ne inpinga cineva de la spate. ieseam la proteste si ne ceream drepturile. In acea perioada ceream marirea burselor, transport gratuit la CFR… aaaaa, aici vroiam sa ajung. Actualul Guvern PSD, Guvernul Grindeanu a facut o lege prin care studentii au gratuit sa circule cu CFR, pe teritoriul Romaniei, oriunde si oricand. Legea a fost data in timpul protestelor. Orice sabie are 2 taisuri, de aici deducem ca avem 2 variante:

Varianta 1:

Guvernul Grindeanu, a dat liber pentru studenti, sa circule gratis cu CFR.

Oare nu s-a gandit ca studentii vin sa protesteze (mai ales ca are gratuit)?

Varianta 2:

Guvernul Grindeanu, a dat liber pentru studenti, sa circule gratis cu CFR.

I-a confundat cu pensionarii si a crezut ca daca le arunca zaharul dupa coliva vor pleca acasa?

Hmmmm… Nu stiu ce sa cred…

Actualul ministru al dialogului este Gabriel Petrea. Din fericire il cunosc si stiu ca este un om onest, stiu ca este un om care “a crescut” (chiar daca la statura e mic), pe barba lui (vorba lu’ dom moga)… A lucrat corect, a fost aproape de studenti, a fost aproape de doamna Andronescu, a fost viceprimar la sectorul 6, a fost presedintele TSD, dar in acelasi timp a pastrat legatura cu tineretul si nu a uitat de unde a plecat.

Toata lumea imi zice ca sunt “berbec” ca tin cu PSD. Nu domne, nu tin cu PSD-UL… dar din 2006 de cand m-am implicat cat de putin in politica am vazut cum stau treburile. A venit PDL, era mare tamtam in perioada aia cu Udrea, cu fica lu Base etc…cu ministru Boc…care numa’ o taiat tat tat tat (ca la cluj) si n-o dat nimicuta nimicuta la nimeni. Pai cum sa nu le bagi smardanu’ in clocitoare cand vezi ca o ras tot da n-o facut nimic… Apoi a venit Psd… au mai dat si ei cate ceva, au mai facut autostrazi (chiar daca a deschis 50 si a inchis 60, macar a facut), apoi a iesit domnul iohanis the prezident, care si-a luat 6 cai frumosi, pardon 6 case din meditatii, un guvern de tehnocrati (saracii nu stiau pe ce planeta sunt), si acum ca a iesit din nou psd, poporu vrea sa-i f*ta…

Da domne mi se pare normal… sa le faca ce vrea, au gresit cu ordonanta 13 insa, oricare om ar fi acolo tot ar ciuguli… nu ai cum sa fi langa stup si sa nu mananci miere. In alta ordine de ideii in cluj au fost proteste mari, mari de tot domne, atat de mari incat au speriat si sobolanii din floresti… tocmai ce imi luasem arc sa vanez sobolani cu arcu dar no, m-o f*tut protestatarii, i*a speriat. In cluj eu nu am simtit protestul… am fost intr-o seara si am strigat si eu sa ma descarc, am vazut care e treaba (de fapt protestul a fost o retea de socializare reala)…am vazut ca oamenii s-au plictisit de facebook si acum s-au revazut fata in fata. Am mai observat ca urlau, tipau, etc. dar nu i-a bagat nimeni in seama. Ba oameni buni… ce rol au protestele in Cluj? Protestele trebuie facute la locul potrivit, la guvern, strigau jos guvernu, jos guvernu, dar erau in fata statuiei lui Mathias Corvin… mai mai ca era “unguru” sa coboare si sa plece dupa statuie… Dragi cititori, stiti bine ca toata treaba cu protestu’ e apa de ploaie, gasesc ei solutii, doar de aia i-am ales si i-am pus acolo… politician cinstit si baba frumoasa rar gasesti. Cum spundea un prieten, tarziu (care venea devreme la lucru)… f*ti nu f*ti, vremea p*lii trece!

Acesta este un pamflet, va rog sa il tratati ca atare.

Ps: miloaga e m*ta, mircea badea!

 

 

yohin yohin

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box